20191015
15 octubre 2019

Milers de manifestants protesten contra la sentència dels líders de l’1-O arreu de Catalunya

Vulneracions:Les protestes són convocades, principalment, pel Tsunami Democràtic i els Comitès de Defensa de la República. La setmana de protestes comença, el mateix dia de la publicació de la sentència, amb la convocatòria de la manifestació a l’Aeroport del Prat de Barcelona pel Tsunami Democràtic i amb altres accions arreu del territori. Altres accions inclouen protestes a la Delegació del Govern espanyol a Barcelona, a la Via Laietana, la Plaça Urquinaona i carreteres arreu de Catalunya. El 18 d’octubre, la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya convoca una vaga general amb el lema: ‘Pels drets i les llibertats’. La Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra carreguen durament contra els manifestants i la setmana acaba amb 639 ferits, 4 persones que han perdut la visió d’un ull per impacte de pilotes de goma, 6 ferits greus a tot Catalunya i 214 detinguts.

Entrada 688
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí