20191016
16 octubre 2019

Detinguts dos joves a Madrid a les manifestacions contra la sentència dels líders de l’1-O

Vulneracions:La Policía Nacional deté els joves Dani Gallardo i Elsa Vikki pels presumptes delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, desobediència i lesions greus durant les protestes a Madrid contra la sentència dels líders de l’1-O. Els joves van ser detinguts mentre Gallardo mirava d’ajudar a la seva amiga, mentre estava sent apallissada per uns agents. La policia indica a l’atestat que Dani Gallardo va agredir un agent amb una barra amb claus extreta prèviament d’un pal, que se li hauria clavat al casc però no l’hauria perforat. L’endemà, la jutgessa Patricia Jiménez-Alfaro deixa Elsa Vikki en llibertat amb càrrecs i dicta presó preventiva sense fiança per a Dani Gallardo. El 17 de novembre de 2020, un any i un mes després de la detenció, el jove és deixat en llibertat provisional.

Entrada 691
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí