20191015
15 octubre 2019

Mobilitzacions de més de 200 persones amb talls a l’AP-7 a Aldea i l’N-340 a Amposta per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna als líders de l’1-O

Vulneracions:Després d’un acte polític organitzat per Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana a Amposta, 200 persones tallen l’N-340 a la vora de la localitat i un altre grup talla l’AP-7 a l’altura d’Aldea. Els Mossos d’Esquadra recullen els fets en un atestat. El jutjats d’Amposta obren diligències contra 42 persones pel tall de l’N-340, però les acaben arxivant a la tardor de 2020 per manca d’indicis de criminalitat i d’acreditació dels fets. En canvi, el Jutjat d’Instrucció número 4 de Tortosa manté diligències obertes pels delictes de desordres públics i de greu risc a la circulació contra 25 persones pel tall de l’AP-7.

Entrada 689
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí