20191014
14 octubre 2019

Torra i Torrent són advertits pel TC de possibles conseqüències de la desobediència institucional

Vulneracions:El Govern espanyol recorre la resolució aprovada pel Parlament el 26 de setembre que defensa la desobediència civil i institucional per respondre a la sentència del Tribunal Suprem i demana que s’adverteixi al president de la Generalitat Quim Torra i la resta del Govern i al president del Parlament Roger Torrent i a la resta de la Mesa de possibles conseqüències penals. Només dos dies després, i en plena onada de protestes contra la sentència, el TC admet a tràmit el recurs, deixa en suspens la resolució i adverteix al Govern i la Mesa de les conseqüències penals de donar compliment a la resolució.

Entrada 686
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí