20191014
14 octubre 2019

Reacció de la JEC a la sentència contra els líders de l’1-O: ordena d’excloure Ordres de la JEC d’excloure els condemnats de les llistes del 10-N

Vulneracions:En resposta a una consulta de la Junta Electoral Provincial de Barcelona, la Junta Electoral Central estableix que els líders independentistes condemnats pel Tribunal Suprem no poden concórrer a les eleccions generals del 10 de novembre i demana a les juntes provincials que estableixin un “molt breu termini” perquè els partits substitueixin els candidats exclosos i es puguin proclamar les candidatures. D’aquesta manera, queden exclosos de les eleccions Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn.

Entrada 685
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí