20191017
17 octubre 2019

Els Mossos detenen dos joves per tirar una pedra contra una furgoneta de l’ARRO durant les protestes contra la sentència del procés

Vulneracions:Els Mossos d’Esquadra detenen els joves Ibrahim Afkir i Charaf Fadlaoui de Girona pels presumptes delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, lesions i danys, per presumptament haver tirat una pedra contra una furgoneta de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra i ferir-ne el conductor i el copilot durant les protestes contra la sentència dels líders de l’1-O. Després de passar a disposició judicial, l’Audiència Provincial de Girona decreta presó provisional per tots tres al Centre Penitenciari de Puig de les Basses argumentant que hi ha risc de fuga per manca d’arrelament.

Entrada 693
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí