20191018
18 octubre 2019

Detinguts dos joves gironins en el marc de les protestes postsentència

Vulneracions:La Policía Nacional deté el jove gironí Robert Llach pels presumptes delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i un delicte lleu de lesions, per la seva participació a les protestes contra la sentència del judici contra els líders de l’1-O malgrat no haver-hi participat. El jutge decreta presó preventiva per a Robert Llach i en surt el 13 de novembre. L’endemà, els Mossos d’Esquadra també detenen Pau Sánchez a una manifestació postsentència a Girona, i també serà en presó provisional fins el dia 14 de novembre. Tots dos joves compartiran cel·la al Centre Penitenciari de Puig de les Basses.

Entrada 698
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí