20191018
18 octubre 2019

Detenen el fotoperiodista d’El País Albert García a una manifestació contra la sentència dels líders de l’1-O

Vulneracions:La Policía Nacional deté el fotoperiodista d’El País Albert García, per un presumpte delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat durant les protestes contra la sentència dels líders de l’1-O a Urquinaona. El fotoperiodista, que anava amb una acreditació de premsa del Col·legi de Periodistes de Catalunya al braç, enfocava uns agents que li clavaven una pallissa a un jove. Albert García és deixat en llibertat amb càrrecs a la matinada. El fotoperiodista denuncia humiliacions durant la seva detenció a la comissaria de Via Laietana i irregularitats a la declaració davant el jutge instructor.

Entrada 696
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí