20201028
28 octubre 2020

L’esquerra independentista acusa el Govern de la Generalitat d’espionatge

Vulneracions:Segons unes informacions aparegudes a La Directa, els Mossos d’Esquadra i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) estarien darrere de la suplatanció de les identitats de diverses persones d’organitzacions com els col·lectius juvenils La Forja i Arran, el Sindicat de Llogaters o el sindicats d’estudiants SEPC per tal d’aconseguir informació interna d’aquestes organitzacions. L’organització de suport jurídic Alerta Solidària anuncia una querella per part de la portaveu de la Forja, Lluna Berlanga, que és una de les persones suplantades, així com una querella per part de la pròpia Forja. La querella de Berlanga és admesa a tràmit davant el Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona.

Entrada 832
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí