20201023
23 octubre 2020

El Suprem confirma les ordres de detenció contra Puigdemont, Comín i Ponsatí

Vulneracions:La Sala Penal del Tribunal Suprem desestima el recurs presentat per Carles Puigdemont i Antoni Comín contra la decisió del magistrat instructor de la causa de l’1-O, Pablo Llarena, de mantenir les ordres nacionals de detenció i les euroordres tot i la seva immunitat. També rebutja els arguments de Puigdemont i Comín que qüestionen la competència del Suprem per jutjar-los i, per tant, per demanar l’aixecament de la seva immunitat com a europarlamentaris. Tots dos ho recorren en empara davant del TC. El 29 de desembre la Sala desestimarà també el recurs de Clara Ponsatí, que també ho recorrerà al TC.

Entrada 831
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí