20201019
19 octubre 2020

El magistrat instructor del TSJC de la segona causa oberta per desobediència contra Quim Torra, Carlos Ramos, s’inhibeix en favor d’un jutjat d’instrucció ordinari

Vulneracions:El magistrat que investiga el cas de la causa contra el expresident Quim Torra per no haver retirat una pancarta amb un llaç groc del balcó del Palau de la Generalitat, s’inhibeix i envia el cas a un jutjat d’instrucció ordinari, que acaba sent el número 24 de Barcelona. Aquesta inhibició es produeix pel fet que Torra ha perdut la seva condició d’aforat després de la inhabilitació. La demanda l’havia interposada l’associació espanyolista Impulso Ciudadano.

Entrada 828
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí