20201102
2 novembre 2020

Arxivada la causa contra l’alcalde i els portaveus municipals independentistes de Reus

Vulneracions:L’Audiència de Tarragona decreta el sobreseïment lliure i l’arxivament de la causa oberta contra l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i els exportaveus municipals Montserrat Vilella (PDeCAT), Noemí Llauradó (ERC), Mariona Quadrada (CUP) i Jordi Cervera (Ara Reus) pels presumptes delictes d’incitació a l’odi i contra la integritat moral dels agents de la Policía Nacional. Se’ls acusava de signar un manifest en el qual es condemnava la violència policial i es demanava la sortida dels agents de la Policía Nacional enviats a Catalunya en el marc de l’operació Copèrnic. S’havia investigat fins a una vintena de persones que s’havien manifestat pacíficament davant de l’hotel on estaven allotjats els agents. El Jutjat argumenta que tant el manifest com les concentracions davant l’hotel Gaudí s’emmarquen en un context de “polèmica política” i que estan emparats pel dret a la llibertat d’expressió. El cas es va iniciar per una denúncia de la Policía Nacional i Ciudadanos.

Entrada 835
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí