20201106
6 novembre 2020

Comença el judici contra Dani Gallardo i Elsa Vikki, dos dels detinguts durant les protestes contra la sentència dels líders de l’1-O a Madrid

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Madrid inicia la primera sessió del judici contra els joves Dani Gallardo i Elsa Vikki pels presumptes delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions lleus durant les protestes a Madrid contra la sentència del procés a l’octubre del 2019. La Fiscalia demana 6 anys de presó per a Gallardo i 2 anys de presó per a Elsa Vikki pel delicte de desordres públics. La Fiscalia també demana una indemnització de 3.524,67 euros per l’Ajuntament de Madrid per uns suposats danys al mobiliari urbà. La segona sessió, que inclou un tercer acusat, té lloc el 17 de novembre i el judici queda vist per sentència.

Entrada 838
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí