20201029
29 octubre 2020

El Ministeri d’Exteriors rus considera que les especulacions sobre els 10.000 soldats russos per ajudar a la independència de Catalunya “excedeixen l’absurditat”

Vulneracions:A través de Twitter, l’ambaixada Russa a Madrid fa befa de l’operació del jutge Aguirre batejat com a ‘Operació Volhov‘ per la Guardia Civil amb la publicació d’un comunicat en què afirma que “falten dos zeros al número de soldats” que Rússia anava a enviar a Catalunya. Paral·lelament, es fa públic que l’empresa igualadina Events, dels empresaris Roc Aguilera i Toni Fuster (dos dels detinguts), està sent investigada per la seva possible participació en la instal·lació d’un escenari de concerts a la frontera de La Jonquera durant les protestes per la sentència de l’1-O organitzades pel Tsunami Democràtic.

Entrada 834
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí