20201102
2 novembre 2020

Es filtra a la premsa espanyola informacions sobre la investigació de la Guardia Civil del Cas Volhov

Vulneracions:Es filtra a El Confidencial converses internes de dirigents d’ERC sobre la seva estratègia política. JxCat i ERC denuncien que Volhov és un cas d’espionatge polític, ja que les converses internes sembla que han estat gravades en el marc d’aquesta investigació, però no hi tenen vinculació. Una de les converses és de Gabriel Rufián amb Xavier Vendrell, un dels detinguts, sobre Pere Aragonès. Rufián presentarà una denúncia a la Fiscalia per les filtracions. L’endemà, es produeixen noves filtracions a El País. Aquest cop, segons el que publica el mitjà, la Guardia Civil hauria conclòs que Madí i Vendrell haurien fet servir les influències al govern per a mitjançar en contractes relacionats amb l’àmbit sanitari i la lluita contra la pandèmia. Aquestes transaccions haurien d’acabar servint per finançar la independència.

Entrada 836
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí