20190108
8 gener 2019

Les defenses qüestionen el repartiment del cas del 13

Vulneracions:L’advocat de l’exsecretari general d’Exteriors Aleix Villatoro i d’altres investigats davant el Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona en relació a l’organització de l’1-O presenta un recurs davant del jutjat degà de Barcelona contra l’assignació del cas a aquest jutjat. La tesi de l’advocat és que la causa es va assignar a dit a Juan Antonio Ramírez Sunyer (titular d’aquest jutjat fins la seva mort) per ser home de confiança de Carlos Lesmes, president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem. El dia 14, la jutgessa degana en desestima la petició.

Entrada 551
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí