20181227
27 desembre 2018

El TS confirma que és competent per jutjar els líders de l’1-O però remet la causa de Mireia Boya i membres de la Mesa, excepte Carme Forcadell, al TSJC

Vulneracions:La Sala Penal del Tribunal Suprem que jutja la causa contra els líders de l’1 d’octubre confirma la seva competència per jutjar els acusats per rebel·lió i/o malversació de fons (Junqueras, Forn, Turull, Romeva, Rull, Bassa, Forcadell, Cuixart, Sànchez, Borràs, Mundó i Vila) però acorda remetre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la causa contra els exmembres de la Mesa Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Josep Nuet i contra l’expresidenta del grup parlamentari de la CUP Mireia Boya, als qui la Fiscalia només els atribueix un delicte de desobediència.

Entrada 550
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí