20190116
16 gener 2019

Condemnen Jose Téllez per un delicte de desobediència

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona condemna Jose Téllez, regidor de Guanyem Badalona en Comú, tercer tinent d’alcaldia i militant de la CUP, a una multa de 4.380 euros per un delicte de desobediència. El 25 de setembre de 2017 va agafar uns cartells de la campanya del referèndum d’un cotxe de la Guàrdia Urbana de Badalona, inicialment confiscats pels agents, i va retornar-los als activistes d’Òmnium. El tribunal descarta que el regidor estigués emparat per actuar en defensa de la llibertat d’expressió i dels drets civils dels ciutadans. Jose Téllez recorre la sentència a l’Audiència de Barcelona.

Entrada 553
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí