20220705
5 juliol 2022

L’Audiència Provincial de Girona absol Robert Llach, un dels detinguts durant les protestes postsentència

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Girona absol Robert Llach, un jove gironí que va ser detingut durant les protestes postsentència a Girona, malgrat no haver-hi participat. Llach va passar gairebé un mes a la presó de Puig de les Basses. La Fiscalia li demanava sis anys i mig de presó pels delictes d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics i delicte lleu de lesions. L’Audiència Provincial l’absol fent servir l’argument següent: “No podem permetre que el judici oral sigui un simple suport de l’atestat policial” que consideren que s’introdueix “com una manera de validació sense valoració”. A més, el tribunal considera que l’escrit d’acusació del Fiscal conté “grans dosis de literatura”.

Entrada 1075
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí