20220707
7 juliol 2022

Detenen Edgar Fernández per la seva participació a les protestes postsentència i en suport als detinguts a l’Operació Judes

Vulneracions:El jutge del Jutjat d’Instrucció número 4 de Reus ordena detenir el regidor de la CUP de Reus i portaveu del seu Secretariat Nacional Edgar Fernández després de no comparèixer a declarar en reiterades ocasions a una de les quatre causes que té pendents davant els jutjats de Reus. Se l’investiga pels delictes de desobediència i desordres públics, entre d’altres. Edgar Fernández és un dels 30 independentistes investigats en un total de cinc causes per les mobilitzacions postsentència i en suport als detinguts a l’Operació Judes a la tardor 2019. Se l’investiga, en primer lloc, per participar en el tall de les vies de tren el 23 de setembre 2019 en suport a les detingudes a l’Operació Judes. En segon lloc, per les protestes postsentència, on el 14 d’octubre de 2019, on hi va tenir lloc un enfrontament amb els agents dels Mossos d’Esquadra i uns militants de VOX.

Entrada 1077
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí