20221114
14 novembre 2022

L’Audiència Provincial de Barcelona condemna per primer cop un participant de la manifestació del Tsunami Democràtic a l’aeroport del Prat

Vulneracions:L’Eduard, un jove de Vic, accepta una pena de 3 anys i 4 mesos de presó pels delictes de desordres públics i d’atemptat contra l’autoritat. La Fiscalia li demanava inicialment una pena de 9 anys de presó per la primera acció del Tsunami Democràtic a l’aeroport del Prat de Barcelona. Segons el relat de la Fiscalia a l’escrit d’acusació, el jove va ruixar els agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra amb un extintor i va llançar-los-el. No obstant, l’escrit d’acusació també indicava que l’acusat portava un casc que ocultava tot el seu rostre i que no consta la producció de lesions com a conseqüència dels fets. El jove no haurà d’entrar a la presó, atès que individualment les penes no excedeixen de 2 anys, amb la condició de no delinquir en els propers 4 anys i pagar una multa de 1.440 euros.

Entrada 1118
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí