20201128
28 novembre 2020

L’Audiència Provincial de Barcelona condemna l’activista Adrián Sas a 3 anys i mig de presó pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i lesions

Vulneracions:L’Adrián és un jove de Vilafranca del Penedès detingut l’11 de desembre del 2018 per la seva participació a les protestes del primer aniversari de l’1-O al Parc de la Ciutadella de Barelona. La vista oral del judici a l’Audiència Provincial de Barcelona havia començat el 17 de novembre del 2020. La Fiscalia demanava una pena de 7 anys de presó, mentre que la Generalitat, que fa d’acusació particular en nom dels Mossos d’Esquadra, demanava 5 anys i mig de presó per l’acusat pels lesions, atemptat contra els agents de l’autoritat i delicte de desordres públics. El Tribunal l’absol d’aquest darrer delicte. El gener del 2021, la defensa d’Adrián Sas presenta un recurs d’apel·lació al TSJC contra la sentència de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Entrada 847
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí