20201124
24 novembre 2020

Condemnats dos dels quatre manifestants jutjats pel tall de la Ronda de Dalt el 8-N de 2017

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona absol els quatre manifestants del delicte contra la seguretat del trànsit però condemna a Francisco Garrobo, membre del Secretariat Municipal de la CUP de Barcelona, i a Moisés Fernández a una pena de 3 anys i 6 mesos de presó i un any de presó, respectivament, pel delicte de desordres públics greus amb agreujant de reincidència. Els dos condemnats, membres dels CDRs, van participar al tall de quatre hores de la Ronda de Dalt de Barcelona durant la vaga general del 8-N, que va ser convocada per la Intersindical-CSC per protestar contra l’aplicació del 155 i l’empresonament dels líders independentistes. Alerta Solidària anuncia que presentaran un recurs d’apel·lació al TSJC.

Entrada 846
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí