20201117
17 novembre 2020

Els presos polítics de l’1-O demanen la recusació del magistrat del Tribunal Constitucional Antonio Narváez en el cas dels recursos d’empara contra la sentència de l’1-O

Vulneracions:Els presos argumenten que Narváez no és imparcial per resoldre els recursos d’empara i ho justifiquen a partir dels judicis de valor del magistrat al llarg de la conferència titulada “El problema catalán, perspectiva constitucional” organitzada a Granada el 2017. Narváez va comparar l’organització del referèndum de l’1-O amb “un cop d’Estat encobert més greu que el del 23-F”. La Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat s’oposen a la petició dels presos.

Entrada 845
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí