20201204
4 desembre 2020

El Tribunal Suprem revoca el tercer grau de tots els líders independentistes

Vulneracions:El Tribunal considera que l’atorgament del tercer grau als presos de la causa de l’1-O és prematur. Bassa i Forcadell que, a diferència de la resta, no tenien el tercer grau suspès, han de tornar a la presó. El Suprem també anul·la el règim flexible de l’article 100.2 de Junqueras, Romeva, Turull, Forn, Rull, Sànchez i Cuixart, tal i com va fer en el cas de Carme Forcadell al juliol, perquè considera que els programes “de tractament” seguits pels presos no tenen connexió amb els delictes pels quals se’ls ha condemnat. Bassa manté el règim flexible del 100.2 perquè ja ha estat avalat per l’Audiència Provincial de Girona.

Entrada 848
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí