20201212
12 desembre 2020

Interior aparta de les seves funcions un Mosso pel presumpte cas d’espionatge a l’esquerra independentista

Vulneracions:La Direcció General de la Policia obre un expedient disciplinari i aparta de les seves funcions un Mosso d’Esquadra de la Comissaria General d’Informació pel cas d’espionatge a l’esquerra independentista. Organitzacions com la CUP, La Forja i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) havien detectat que s’utilitzaven els seus correus electrònics per obtenir informació interna, la composició dels seus organigrames i les convocatòries d’actes o mobilitzacions que volien fer. El col·lectiu Alerta Solidària, que va portar el cas als tribunals, assegura que darrere d’algunes d’aquestes suplantacions hi hauria els Mossos d’Esquadra i el CTTI, el Centre de Telecomunicacions de la Generalitat.

Entrada 849
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí