20201214
14 desembre 2020

La Fiscalia defensa la legalitat de les escoltes de l’operació Volhov tot i haver-s’hi oposat durant la instrucció

Vulneracions:Si bé la Fiscalia Anticorrupció va mostrar-se contrària fins a 3 vegades tant a les escoltes dels telèfons com a la instal·lació de geolocalitzadors als cotxes de l’ex-CDC David Madí, l’exconseller d’ERC Xavier Vendrell, i el president de la Plataforma ProSeleccions Catalanes, Xavier Vinyals, la Fiscalia canvia de criteri en el marc del recurs de nul·litat de les escoltes presentat pels afectats davant l’Audiència de Barcelona i defensa ara que les mesures del jutge instructor estan suficientment motivades i que no han vulnerat drets fonamentals. El febrer de 2021, l’Audiència desestima el recurs presentat per Madí i els altres investigats perquè considera que les escoltes estan “suficientment motivades” pel jutge Aguirre.

Entrada 851
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Institucions
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí