20201216
16 desembre 2020

Dani Gallardo és condemnat a 4 anys i mig de presó per una protesta contra la sentència dels líders de l’1-O

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Madrid condemna a quatre anys i mig de presó a Dani Gallardo, el jove detingut pels delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions lleus durant les protestes a Madrid contra la sentència dels líders de l’1-O a l’octubre del 2019. El tribunal considera provat que Dani Gallardo va agredir un agent amb un pal de fusta i claus a l’esquena i al cap. L’Audiència també condemna la seva amiga Elsa Vikki a un any de presó pel delicte de desordres públics i a una altra persona pel delicte de resistència als agents de l’autoritat. Les condemnes inclouen penes de multa i penes d’inhabilitació al dret de sufragi passiu. A més, Dani Gallardo haurà d’indemnitzar la Policía Nacional amb 2.100 euros i, juntament amb Elsa Vikki, hauran d’indemnitzar a l’Ajuntament de Madrid amb 3.524,75 euros. Gallardo recorrerà contra la sentència al Tribunal Superior de Justícia de Madrid, que l’inadmetrà, i després recorrerà contra la sentència al Tribunal Suprem.

Entrada 853
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí