20201218
18 desembre 2020

L’Audiència Nacional processa Gonzalo Boye

Vulneracions:El processament s’emmarca en la investigació oberta a l’octubre del 2019 contra José Ramón Prado Bugallo, també conegut com ‘Sito Miñanco’ i del qual Gonzalo Boye n’és l’advocat, per la seva presumpta participació en dues operacions de narcotràfic que intentaven entrar gairebé quatre tones de cocaïna a Espanya. La magistrada de l’Audiència Nacional María Tardón investiga a Gonzalo Boye pels presumptes delictes de blanqueig de capitals procedents del narcotràfic i falsificació continuada de documents oficials. El tribunal demana una fiança de 900.000 euros per a Boye, que és també l’advocat dels líders de l’1-O a l’exili, Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí i Lluís Puig. Boye presenta un recurs al mateix tribunal.

Entrada 857
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí