20230731
31 juliol 2023

L’Audiència Provincial de Barcelona absol un veí de Castellbisbal acusat per la seva participació a les protestes postsentència

Vulneracions:La Fiscalia li demanava tres anys de presó per desordres públics i atemptat contra l’autoritat per haver llençat pedres a policies espanyols. La sentència explica com, el 18 d’octubre de 2018, manifestants van llançar pedres, llambordes i altres objectes contundents als agents, i els van increpar i amenaçar. Per exemple, els agents de la Policía Nacional asseguraven que a l’estació de metro de passeig de Gràcia en Xavi els cridava: “Baixeu que us matarem”. Tanmateix, els magistrats no consideren acreditat que l’acusat fos cap dels qui va increpar els agents o els va llençar les pedres i l’absolen.

Entrada
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics
Institucions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí