20230723
23 juliol 2023

Es celebren eleccions generals a l’estat espanyol

Vulneracions:A Catalunya, el PSC, amb la llista encapçalada per Meritxell Batet treu 19 escons, Sumar, encapçalada per Aina Vidal en treu 7, el PP, encapçalat per Nacho Martín Blanco, en treu 6 i VOX, per Juan José Aizcorbe Torra, 2. Respecte dels partits independentistes, ERC, encapçalats per Gabriel Rufián, i Junts, per Míriam Nogueras, en treuen 7. La CUP no aconsegueix cap escó. Al context general de l’estat espanyol la candidatura d’Alberto Núñez Feijóo (PP) en guanya 136 i Pedro Sánchez (PSOE), en treu 122. L’endemà, la Fiscalia demana al magistrat del Tribunal Suprem a la causa contra els líders de l’1-O Pablo Llarena, que emeti euroordres contra Comín i Puigdemont.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí