20230717
17 juliol 2023

La Junta Electoral obliga a retirar una estelada a Cadaqués

Vulneracions:La Junta Electoral de Zona obliga l’Ajuntament de Cadaqués a retirar l’estelada situada a l’entrada del poble, en el marc de les eleccions al Congrés i el Senat espanyol de 23 de juliol. La Junta Electoral de Zona pren aquesta decisió arran de la denúncia de l’entitat Impulso Ciudadano. L’Ajuntament de Cadaqués en retira la bandera. Ja van obligar a l’ajuntament de la localitat a fer el mateix durant les eleccions municipals i van penjar-la de nou després de la votació. Impulso Ciudadano anuncia que a Tordera i a Cardedeu ha passat el mateix i han retirat les estelades d’espais públics.

Entrada
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí