20230627
27 juny 2023

L’Audiència Provincial de Barcelona absol un independentista que va deixar cec a un exlegionari que el va agredir

Vulneracions:L’11 de setembre de 2020, un independentista va donar un cop de puny i va deixar cec d’un ull un exlegionari que l’havia agredit prèviament a Vilanova i la Geltrú. La Fiscalia de Delictes d’Odi li demanava 4 anys de presó i 103.000 euros d’indemnització a la víctima. Per a l’exlegionari en demanava 2 i 13.350 euros de multa. L’exlegionari, sense cap discussió ni provocació prèvia va increpar l’independentista i li va dir, entre d’altres coses, que el mataria. El van ignorar, però l’exlegionari va colpejar l’independentista per l’esquena, li va donar un cop de puny a la cara, que va fer que es trenqués el vidre de les ulleres que es va clavar a l’ull de l’exlegionari. L’Audiència Provincial de Barcelona l’absol al considerar que va actuar en legítima defensa i condemna l’exlegionari a dos anys de presó per lesions, amb l’agreujant de discriminació ideològica i no es podrà acostar ni comunicar-se amb la víctima durant dos anys.

Entrada 1190
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí