20230708
8 juliol 2023

La Junta Electoral Central es declara incompetent per decidir sobre la legalitat d’un anunci electoral amb el “Cara al sol”.

Vulneracions:Radio Televisió Espanyola sol·licitava a la JEC que es pronunciés sobre si l’anunci de la Falange Española de las JONS, en el marc de les eleccions al Congrés i Senat espanyol, anava en contra de la llei de Memòria Democràtica, atès que hi incorporava l’himne “Cara al sol”. La JEC respon que no té competència que acordar la suspensió d’un vídeo de propaganda electoral pel seu suposat contingut suposadament delictiu, atès que en virtut de la Constitució espanyola, només es pot fer d’acord amb resolució judicial.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí