20181015
15 octubre 2018

L’ANC impulsa una campanya per presentar recursos d’empara al TC en contra de la suspensió dels diputats encausats per l’1-O

Vulneracions:Una trentena de persones presenten un recurs d’empara, impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana, al Tribunal Constitucional en contra de la suspensió dels diputats del Parlament processats per rebel·lió en la causa contra els líders de l’1-O (Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Sànchez) ja que consideren que la seva suspensió vulnera el seu dret de participació política. El Tribunal Constitucional admet a tràmit el recurs 30 d’octubre. Al setembre de 2019, una vegada resolts els recursos presentats davant el Tribunal Suprem per Carles Puigdemont en contra de la seva suspensió, també recorreran en empara la suspensió d’aquest.

Entrada 524
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí