20181018
18 octubre 2018

Arxiven la causa contra Olga Ricomà per haver penjat una pancarta al balcó de casa seva

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona arxiva provisionalment la causa contra la tarragonina Olga Ricomà, filla del portaveu d’ERC al municipi, Pau Ricomà, per un presumpte delicte d’incitació a l’odi contra la Policía Nacional. Se la perseguia per penjar una pancarta al balcó de casa seva amb el lema “Police go home” en protesta contra la violència policial durant el referèndum de l’1-O, i per difondre la foto de la pancarta a les xarxes socials. El jutjat argumenta que els fets investigats “no resulten justificats a la perpetració del delicte” d’incitació a l’odi.

Entrada 525
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí