20181025
25 octubre 2018

La Guardia Civil cita a declarar a 3 veïns de Blanes per intentar posar llaços grocs prop del restaurant Sol d’Or de Blanes

Vulneracions:L’agost passat el propietari del restaurant Sol d’Or del passeig marítim de Blanes va denunciar aquestes tres persones membres dels CDRs per provar de col·locar llaços grocs a prop del seu restaurant. Pocs dies després la majoria de mitjans ja havien difòs la versió del propietari del restaurant i s’havia iniciat una campanya mediàtica a favor d’ell. El diputat del PP Xavier Garcia Albiol va visitar el restaurant per donar suport al responsable de local després que segons ell hagués “patit un atac del totalitarisme i la intransigència d’una part de la població catalana”. Els 3 investigats per presumptes delictes d’odi, injúries i desordres públics s’acullen al seu dret a no declarar mentre un centenar de persones els donaven suport fora de la comandància de la Guardia Civil. L’advocada de la defensa, Montserrat Vinyets, no ha descartat que acabin presentant també una denúncia contra del propietari.

Entrada 527
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí