20181102
2 novembre 2018

La Fiscalia demana 11 anys de presó i d’inhabilitació per la cúpula dels Mossos

Vulneracions:En el seu escrit d’acusació en el procediment contra la cúpula dels Mossos pels fets del 20-S i de l’1-0, la Fiscalia acusa al major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero, a l’exdirector dels Mossos, Pere Soler, i a l’exsecretari general d’Interior, Cèsar Puig d’un delicte de rebel·lió i demana la imposició una pena d’11 anys de presó i 11 anys d’inhabilitació. Per la intendent dels Mossos, Teresa Laplana, demana 4 anys de presó per un delicte de sedició. Cèsar Puig presenta una qüestió prèvia de competència perquè entén que l’Audiència Nacional no és competent per jutjar els delictes de sedició i rebel·lió. Soler s’adhereix a la qüestió plantejada.

Entrada 528
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí