20181106
6 novembre 2018

El Tribunal Europeu de Drets Humans declara que Arnaldo Otegi no va tenir un judici just

Vulneracions:El TEDH considera que en el judici contra Arnaldo Otegi i 5 dirigents abertzales pel cas Bateragune es va vulnerar el dret dels acusats a un judici just per falta de parcialitat de la magistrada de l’Audiència Nacional que els va condemnar a penes de presó que ja havien omplert. Estrasburg ha condemnat Espanya per no atendre la recusació per parcialitat que van presentar els afectats però considera que la mera confirmació d’aquesta violació de l’article 6 del Conveni Europeu de Drets Humans és una “satisfacció suficient” i ha rebutjat la imposició d’una multa a l’Estat espanyol o qualsevol altra mesura a favor dels damnificats.

Entrada 531
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí