20181109
9 novembre 2018

Arxivada la denúncia contra l’excoordinador de l’ANC a Tàrrega per delicte electoral

Vulneracions:L’Audiència de Lleida arxiva la causa contra l’excoordinador de l’ANC a Tàrrega, Salvador Bori, per un presumpte delicte electoral. La Fiscalia va recórrer l’arxiu per part del Jutjat d’Instrucció de Cervera. S’investigava Salvador Bori d’organitzar un acte prohibit per la Junta Electoral Central en suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart el 16 de desembre del 2017. L’Àudiència Provincial considera que no hi ha suficients indicis que demostrin que l’acte celebrat fos el prèviament prohibit per la JEC i que tal com indica l’investigat, en realitat va ser un míting electoral convocat per ERC, JxCat i la CUP que havia rebut la corresponent autorització.

Entrada 535
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí