20181107
7 novembre 2018

L’Audiència Nacional reconeix la inexistència de terrorisme en els casos de Tamara i Adrià Carrasco

Vulneracions:El jutge d’instrucció de l’Audiència Nacional del cas de Tamara i Adrià Carrasco, reconeix la inexistència de cap fet constitutiu de delicte de terrorisme, sedició i rebel·lió i remet el seu cas als jutjats d’instrucció catalans, competents per instruir un cas per un presumpte delicte de desordres públics. No obstant això, manté la prohibició de Tamara de sortir del seu municipi, en vigor des del 12 d’abril. Un jutjat d’instrucció de Barcelona i un jutjat d’instrucció de Gavà no es posen d’acord sobre la competència per jutjar el cas, ja que cap dels se n’hi considera, i finalment el jutjat de Barcelona eleva una qüestió de competència negativa davant l’Audiència de Barcelona. Mentre no es decideix el jutjat competent pel cas, Carrasco no pot demanar l’aixecament de les mesures cautelars, pel que es manté el confinament municipal. El cas d’Adrià Carrasco, exiliat a Bèlgica des de l’intent de detenció el mateix dia que Tamara Carrasco, es remet al jutjat de Granollers.

Entrada 534
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí