20181011
11 octubre 2018

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Cornellà de Llobregat imputa 6 alts comandaments dels Mossos d’Esquadra per no impedir la celebració del referèndum de l’1-O

Vulneracions:Els comissaris Lluís Ferran López, Joan Carles Molinero, Emili Quevedo i Francisco Javier Gámez, els intendents Antoni Verger i Amadeu Domingo i la cap de la Direcció General de la Policia María Paz Martí han estat citats a declarar el 12 i 13 de desembre com a investigats en la causa arran de la querella presentada per VOX on se’ls acusa de delictes de rebel·lió, sedició i desobediència. El jutjat acorda les diligències després que la magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela rebutgés assumir la causa que li va remetre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè la unís a la investigació sobre el major Josep Lluís Trapero. El jutjat demana a la Guardia Civil que investigui com es prenen les decisions dins del cos dels Mossos d’Esquadra.

Entrada 522
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí