20181011
11 octubre 2018

El Parlament reprova Felip VI

Vulneracions:El Parlament de Catalunya aprova una resolució reprovant el rei Felip VI per la seva actuació després de l’1 d’octubre i en la qual es reclama també abolir la monarquia perquè és una institució “caduca i antidemocràtica” amb els vots favorables de JxCat, ERC i En Comú Podem, l’abstenció de la CUP i els vots en contra de C’s, PSC i PP. La resolució ha estat promoguda per En Comú-Podem, dos dies després d’haver votat en contra d’una resolució semblant presentada per JxCat perquè també demanava treballar per la independència. El 7 de novembre, el Govern espanyol recorre la resolució davant el Tribunal Constitucional.

Entrada 523
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí