20221026
26 octubre 2022

La Fiscalia demana penes de fins a vuit anys i tres mesos de presó per a participants de les protestes postsentència a Lleida

Vulneracions:La Fiscalia demana penes que oscil·len entre els 3 anys i 5 mesos a 8 anys i 3 mesos de presó per a 18 acusats per uns fets que van succeir la nit del 18 al 19 d’octubre de 2019 durant les protestes postsentència. Aquella nit van haver-hi danys a comerços, vehicles, edificis i quioscs de l’ONCE i contenidors cremats. Se’ls acusa dels delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, a onze d’ells d’un delicte de danys amb incendi i a un d’ells de robatori amb força. La Generalitat de Catalunya n’exerceix l’acusació particular. El Ministeri Fiscal demana també multes de 5.400 euros per a 9 d’ells i indemnitzacions per a diferents entitats i empreses. El jutge els demana que ingressin una fiança de 47.895,81 euros per a fer front a possibles responsabilitats civils.

Entrada 1112
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí