20221028
28 octubre 2022

Detenen Adam Camón després de no presentar-se a declarar en dues ocasions

Vulneracions:Els Mossos d’Esquadra detenen Camón i queda en llibertat després de passar a disposició judicial i negar-se a declarar. El Jutjat d’Instrucció número 1 de Lleida investiga el membre de la plataforma Pablo Hasél Adam Camón pels delictes d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics i danys a la manifestació de 17 de febrer de 2021 contra l’empresonament del raper. El 25 d’agost, Adam Camón no s’havia presentat a declarar malgrat haver estat advertit que podria ser detingut en cas de no comparèixer-hi. El mateix jutjat també investiga la mare de Pablo Hasél Paloma Duró.

Entrada 1113
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí