20221129
29 novembre 2022

La Fiscalia demana nou anys i nou mesos de presó per a Gonzalo Boye i inhabilitació absoluta durant el temps de la condemna

Vulneracions:L’Audiència Nacional havia obert judici oral contra l’advocat Gonzalo Boye pels delictes de blanqueig de capitals i falsedat documental. Ara, la Fiscalia presenta el seu escrit d’acusació. El fiscal de l’Audiència Nacional Ignacio de Lucas acusa Boye dels delictes de blanqueig de capitals comesos en una organització criminal procedent del narcotràfic i per un delicte continuat de falsedat documental. Per aquests delictes, li demana una pena de nou anys i nou mesos de presó, una multa de 3.120.000 euros i la pena d’inhabilitació absoluta durant el temps de la condemna. L’acusació es produeix en el cas de l’Operació Mito, contra la suposada organització de narcotràfic de Sito Miñanco, que havia estat client de l’advocat.

Entrada 1130
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí