20221130
30 novembre 2022

El Tribunal Suprem desestima el recurs del Parlament de Catalunya contra la retirada de l’acta de diputat de Pau Juvillà acordada per la JEC

Vulneracions:El Tribunal Suprem considera que es pot suspendre l’acta de diputat malgrat la condemna no sigui ferma en aplicació de la Llei Orgànica del Règim Electoral General. A més, el TS considera que la JEC era competent per retirar-li l’acta. Al 2021, el Tribunal Suprem també va desestimar els recursos contra la decisió de la JEC que li retirava l’escó a Quim Torra, també condemnat per desobediència, que en aquell moment no era ferma. A l’abril de 2023, el Tribunal Suprem també desestima el recurs contra la retirada de l’escó de Juvillà que havia presentat ell mateix.

Entrada 1131
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí