20221204
4 desembre 2022

La Fiscalia segueix perseguint l’organització popular de l’independentisme

Vulneracions:El diari digital elMón publica que la Fiscalia manté diverses investigacions secretes obertes contra diverses organitzacions independentistes que duen a terme la protesta al carrer, com les organitzacions Acció per la Independència i L’Estaca. Les dues organitzacions haurien convocat o esperonat actes simbòlics com els alliberaments de municipis a Catalunya. La Fiscalia Provincial de Girona hauria encetat una instrucció encara oberta que ja ha comunicat a la Fiscalia de l’Audiència Nacional, atès que creu que es poden incorporar a altres diligències secretes. La Fiscalia investigaria actes de sabotatge, vandalisme, accions de “kale borroka” i d’estralls en relació a les mobilitzacions independentistes. A més, buscaria l’autoria de diverses accions, que inclourien manifestacions que consideren il·legals. S’explicaria, així, el recurs interposat per la Fiscalia al cas del tall de la Jonquera convocat pel Tsunami Democràtic, per si més endavant poden relacionar algun dels investigats amb accions de l’any 2021 i 2022. La Fiscalia ha demanat al recurs el sobreseïment provisional en comptes del lliure que havia decretat el Jutjat d’Instrucció número 4 de Figueres.

Entrada 1132
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí