20220405
5 abril 2022

La Fiscalia demana 14, 7 i 3 anys de presó per tres manifestants detinguts a les protestes postentència

Vulneracions:Es tracta de Francesc Colomines i l’Oleksandr, un veí d’Arenys de Mar, a qui la Fiscalia demana 14 i 7 anys i nou mesos de presó, respectivament, pels delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions, i de l’Èrik, a qui la Fiscalia demana 3 anys de presó per desordres públics i l’acusació particular, exercida per dos agents de la policia espanyola, 4 anys de presó per atemptat contra l’autoritat i lesions. La Fiscalia acusa al veí d’Arenys de Mar i a Colomines de llençar pedres als agents de la Policia. Per la seva banda, Colomines, que va passar gairebé tres setmanes en presó provisional per aquests fets, denuncia agressions durant la seva detenció per part de la policia.

Entrada 1035
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí