20220329
29 març 2022

Absolen Pol Vidal, un jove Seu d’Urgell que va participar a la vaga general del 21 de febrer de 2019

Vulneracions:Pol Vidal estava acusat dels delictes d’atemptat contra l’autoritat i de lesions lleus per haver, segons la versió dels policies, donat un cop de puny al casc d’un agent i fer-ne caure un altre a terra. La Fiscalia li demanava una pena d’any i mig de presó i una multa de 360 euros. Pol Vidal va participar a la vaga de 21 de febrer de 2019 contra el judici dels líders de l’1-O, als talls de la N-260, i va ser encausat amb altres sis activistes: “els 7 de la Seu”, però les seves causes es van sobreseure. El Jutjat Penal número 2 absol ara en Pol a l’entendre que de les declaracions dels dos Mossos d’Esquadra actuants no es pot deduir la identificació d’en Pol com l’autor dels fets i dicta sentència absolutòria, que esdevé ferma al no presentar-se recurs en contra.

Entrada 1031
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí